Urenregistratie

Urenregistratie

Voorkom dat uren verkeerd verwerkt worden met de online plan software van Shiftmanager. Snel en eenvoudig urenregistratie en administratie in één platform.

Rapportage Urenregistratie Shiftmanager

Handmatige registratie

Een eerste optie die Shiftmanager biedt is het registreren van de uren middels een manuele registratie in de medewerkersapp. Medewerkers kunnen werkuren, pauzes en declaraties handmatig doorvoeren in de App. Deze worden vervolgens geregistreerd in het systeem en na accordering klaargezet voor facturatie. Het enige wat jouw medewerker nodig heeft is een smartphone.

Snelheid

Pincode-App

Weg met de urenbriefjes! De App van Shiftmanager komt met een pincode afteken module. Elk van jouw opdrachtgevers krijgen een uniek 4 cijferige pincode, waarmee zij direct op locatie de uren van de werknemer kunnen aftekenen. Op deze manier voorkom je misverstanden en kun je de werkuren direct factureren.

Urenregistratie zonder urenbriefjes door de Pincode-App
Checkpoint Overzicht Werknemers Shiftmanager
management

Checkpoints

Indien je ervoor kiest om met checkpoints te werken, checken jouw werknemers in en uit middels de app, via een tablet op locatie of het kassasysteem van de opdrachtgever. Geïntegreerde geofence technologie maakt het mogelijk om het in en uitklokken van medewerkers realtime in te zien.

Start vandaag nog met een 14 dagen gratis demo

De plan software van Shiftmanager automatiseert de primaire processen en zorgt voor een efficiënt verloop van verschillende secundaire processen binnen de organisatie. Inplannen door het gebruik van Excel bestanden is vanaf nu verleden tijd, hiermee bespaar je tijd en voorkom je problemen binnen de planning.