dissertation sur le conflit au theatre how to write an essay for college application dissertation committee ethics essays online to read direction of cause and effect"" dissertation doctorate thesis

Branches

Shiftmanager is dé planningstool voor bedrijven in elke branch. Kijk hieronder wat voor bedrijven nu al gebruik maken van Shiftmanager. Neem contact op met een van onze accountmanagers of probeer Shiftmanager nu gratis.​
navigeer naar de juiste locatie

Verkeersregelaars

Bewaar het overzicht in uw planning en urenregistratie van uw personeel door gebruik te maken van de plan software en app van Shiftmanager. Door middel van de ingebouwde navigatie tool in de software kunnen verkeersregelaars direct naar de goede locatie navigeren. Ook bestaat de mogelijkheid om vervoer (met eventuele bedrijfsauto’s) in te delen en/of declaraties toe te voegen in de facturatie aan de opdrachtgever.

Twee verkeersregelaars in gekleurde pakken
Ober met borden met eten
Overal een glimlach

Hospitality

Houdt overzichtelijk bij hoe de werkzaamheden van uw medewerkers gaan. Via de app kunt u contact houden met medewerkers en kunt u ze van informatie m.b.t. hun werkzaamheden voorzien. Vanuit het online platform kunnen briefings van werkgevers automatisch gedeeld worden met de ingedeelde werknemers.

verhoog de kwaliteit

Events

Maak een overzicht van al het personeel wat op een evenement nodig is op verschillende locaties in verschillende functies. Denk bijvoorbeeld aan barpersoneel, loketmedewerkers en beveiliging. Haal de druk tijdens het evenement weg door vanuit een goede basis te werken. Door direct contact met de werknemers en een hoge betrokkenheid, blijft verzuim laag en stijgt het kwaliteitsbesef bij uw werknemers, wat uw bedrijf en uw klanten naar een hoger niveau tilt.

Obers zetten glazen neer op een diner tafel
Plan met Shiftmanager voor de Retail branch
Overzichtelijk

Retail

Houdt controle op de werkvloer alsof je er zelf naast staat. Door de verschillende systemen binnen het online platform van shiftmanager, kunt u op elke locatie met een applicatie telefoon, tablet of computer inzicht krijgen. Bekijk de huidige situatie per locatie, vestiging, bedrijfsafdeling of werknemer. Door gebruik te maken van de online plan software van Shiftmanager, ontneemt u uzelf en uw medewerkers een grote last aan onnodig administratief werk zoals urenregistratie en facturatie.

Ontdek de mogelijkheden

En meer

Natuurlijk is Shiftmanager bruikbaar voor alle sectoren en typen bedrijven. Denk aan beveiliging, festival opbouw, modellenwerk en meer. Neem contact op om de uitgebreide mogelijkheden door te spreken met een van onze accountmanagers, of vraag gratis een 14 dagen demo aan om te kijken wat Shiftmanager voor uw bedrijf kan betekenen.

Beveiliger voor mensen menigte

Bespaar tijd en reduceer kosten

De plan software van Shiftmanager automatiseert uw primaire processen en zorgt voor een efficiënt verloop van verschillende secundaire processen binnen uw organisatie. Inplannen door het gebruik van Excel bestanden is vanaf nu verleden tijd, hiermee bespaart u tijd en voorkomt u fouten binnen de planning.