Ontdek ons verhaal

Wij bouwen aan het plansysteem van morgen.

Ontdek onze producten
Image link

Wie is Shiftmanager

Maurice Koch startte in 2004 met horeca uitzendbureau Bienvenue in Maastricht. Al in de eerste week kwam hij er achter dat een goed plan systeem noodzakelijk was. Iedereen opbellen was niet meer van deze tijd en hij wilde de beschikbaarheid van medewerkers op ieder moment kunnen inzien om snel en efficiënt te kunnen plannen.

Om dit te kunnen realiseren benaderde Maurice ICT bedrijf Trackbyte en maakte een afspraak met de eigenaar, Stefan van Rijt. Na een uitleg over wat Maurice wilde laten maken startte nog geen week later de bouw van een beschikbaarheid module. De samenwerking tussen Maurice en Stefan beviel erg goed en het platform bleef zich steeds verder ontwikkelen. Meer functionaliteiten werden toegevoegd en het begon steeds meer op een complete tool voor personeelsplanning te lijken.

In 2007 kreeg Maurice een telefoontje van Milo, een oud werknemer die stage liep bij Skanna Horeca Uitzendbureau in Amsterdam. Milo vroeg of hij het systeem van Bienvenue wilde komen laten zien, want zij werkte daar nog met Excel. Dit was het moment waarop Maurice en Stefan besloten de krachten te bundelen en verder te gaan als partners. Enkele dagen na het telefoontje werd het systeem gefaciliteerd en kreeg het zijn eerste naam: Shooble.

Dankzij de directe feedback van Bienvenue en Skanna ontwikkelde Shooble snel. Het werd een onmisbare tool en na vijf jaar besloten Maurice en Stefan de volgende stap te nemen. De eigen ondernemingen werden verkocht en alle aandacht werd gericht op Shooble. In 2019 werd besloten om de naam Shooble om te dopen naar een meer pakkende naam, dit werd Shiftmanager. Shiftmanager is nu een volwaardig online personeelsplanning platform met bijna 50.000 eindgebruikers.

Onze missie

Wij willen graag een duurzame arbeidswereld creëren waarin elk individu zelf kan bepalen waar ter wereld, voor wie en wanneer zij willen werken. Onze ontwikkelde planningssoftware is gericht op het maken van flexibele personeelsplanningen, urenregistratie en communicatie.

Wij bouwen aan de meest uitgebreide personeelsplanning software

Gebruiksvriendelijk
Een plansysteem waarbij je zonder enige technische kennis de volledige planning kunt automatiseren.
Altijd in ontwikkeling
Wij werken met een internationaal team van ontwikkelaars die iedere dag Shiftmanager beter maken.
Mobiel
We geloven in mobiel en onze applicatie is daarom geschikt voor je smartphone.
Image link

Bouw mee aan Shiftmanager

Shiftmanager is een groeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar talent die onze producten en diensten kunnen verbeteren. Ons team bestaat uit een groep jonge gedreven professionals die dagelijks werken aan de ontwikkeling van het meest uitgebreide plansysteem voor het MKB.

Werken bij Shiftmanager
Gratis demo

Ontdek Shiftmanager

Meld je aan voor een gratis tour en we laten je zien wat je allemaal kunt doen met Shiftmanager.