Dit is wat onze klanten zeggen

Lees hier hoe zij Shiftmanager ervaren.

“Of we nou onze reguliere aantallen draaien zoals op wedstrijddagen of het dubbele zoals tijdens concerten. Shiftmanager blijft overzichtelijk.”

CREW

Over CREW

CREW is geboren als dochteronderneming van Stadion Feijenoord. Zodoende dus ook de locatie waar het overgrote deel van onze uren gemaakt wordt.

CREW over Shiftmanager

Wij zijn begin 2019 gestart met Shiftmanager omdat er vraag was naar een overzichtelijke planning. Shiftmanager kon dit bieden. In de overgangsfase zijn we goed ondersteund en stond Marit altijd voor ons klaar. Zodoende is de overgang ook erg soepel verlopen. Inmiddels werken we al even met Shiftmanager en hebben wij, met name op wedstrijddagen, een goed overzicht van onze bemanning. Of we nou onze reguliere aantallen draaien zoals op wedstrijddagen, of het dubbele zoals tijdens concerten; Shiftmanager blijft overzichtelijk.

“Duidelijk, makkelijk en overzichtelijk”

Passie 4 Hospitality

Over Passie4Hospitality

Passie4Hospitality is een gespecialiseerd uitzendbureau binnen de horecasector, dat continu op zoek is naar vernieuwing in op de arbeidsmarkt. Passie4Hospitality creëert de verbinding van werkgever en werknemer door gebruik te maken één van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle horecaonderneming: passie!

Passie4Hospitality over Shiftmanager

De visie van Passie4Hospitality is het vinden van de verbinding tussen werkgever en werknemer & verfrissing toevoegen op de werkvloer. Passie4Hospitality heeft in 2018 Shiftmanager in gebruik genomen om hun visie in de praktijk toe te passen en hun planning goed en soepel te organiseren voor hun medewerkers. Ze hebben specifiek gekozen voor Shiftmanager omdat het aansluit bij hun profiel; duidelijk, makkelijk en overzichtelijk.

De uitdaging van Passie4Hospitality was het implementeren van de software en het matchen van de systemen van de verschillende vestigingen. Door de hulp van de accountmanagers van Shiftmanager is dit goed verlopen waardoor nu Passie4Hospitality aangeeft dat door het gebruik van Shiftmanager het medewerkersbestand is gegroeid en dat hun planning snel is gestabiliseerd.

“Efficiënter, inzichtelijker en kostenbesparend plannen wegens inzet van Shiftmanager”

FlexxGroup

Over Flexxgroup

Roland van Pelt en Leonard de Lange zijn twee gedreven ondernemers die naast hun studie als student chauffeur werkzaam waren voor een uitzendbureau. Na hun studie zijn Roland en Leonard hun professionele carrière begonnen als accountmanager om vervolgens door te groeien tot vestigingsdirecteur. Vanuit deze rol hebben ze allebei een eigen vestiging geopend in Rotterdam en met veel ambitie een groot team van enthousiaste medewerkers aangestuurd.

Vanuit deze positie zagen de heren kansen op de markt en besloten in 2016 De Flexxgroup op te richten. De bedrijfsactiviteiten van de vestiging in Rotterdam werden overgenomen en in 2017 besloten Roland en Leonard hun bedrijf uit te breiden door Cratos Event & Traffic Support en Cratos Business Support over te nemen om gezamenlijk onder de vlag van De Flexxgroup verder te gaan. April 2019 was opnieuw een periode, er volgde namelijk twee strategische overnames waarmee De Flexxgroup haar portfolio heeft gebreid. Een strategische zet omdat De Flexgroup nu een landelijke dekking heeft verkregen en het marktaandeel aanzienlijk is toegenomen.

Flexxgroup over Shiftmanager

Shiftmanager onderschrijft onze visie en ondersteund De Flexxgroup sinds 2017 met het realiseren van haar bedrijfsdoelstellingen door middel van een sterk partnership. Wij hebben voor Shiftmanager gekozen wegens de overzichtelijke lay-out en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kunnen wij grote aantallen mensen plannen met relatief weinig planners op ons kantoor.

Shiftmanager niet alleen prettig is om mee te plannen als uitzendbureau, maar het is voor medewerkers ook prettig om mee te werken. Medewerkers kunnen namelijk gemakkelijk in de App hun werkrooster inzien, declaraties indienen en hun beschikbaarheid op geven. Door Shiftmanager hebben wij onze medewerkers op de juiste plaats op de juiste tijd in kunnen plannen met een goede briefing. Door een goed overzicht te hebben, konden wij efficiënter plannen waardoor onze medewerkers naar wens werden ingepland.

Voeg je bij 100+ blije klanten

Zij maken al gebruik van de uitgebreide personeelsplanning software van Shiftmanager!

FourParties
Individu
Stella Agency
Flexx Talent
Voedselbank Rotterdam
Young Label
Idora Horeca
World Forum
Zorgober
Next
VLC Traffic
De jongens uit de keuken
HSU Event Support
Medimaat
TCF
BVN
Gratis demo

Ontdek Shiftmanager

Meld je aan voor een gratis tour en we laten je zien wat je allemaal kunt doen met Shiftmanager.