Samen veranderen we personeelsplanning

Bij Shiftmanager bouwen we aan de personeelsplanning tool van morgen

Waarom werken bij Shiftmanager?

Shiftmanager is een leuke start-up midden in het centrum van Den Bosch. Samen met jonge gedreven professionals ontwikkelen wij een uitgebreid plansysteem voor kleine en middelgrote bedrijven. Binnen Shiftmanager krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en draag je direct bij aan het succes van onze klanten.

Image link
Image link

De voordelen van een job bij Shiftmanager

Werken wanneer jij dat wilt
Wij geloven niet in een 9 tot 5 mentaliteit, maar werken met maandelijks haalbare doelstellingen voor je team. Begin je een keer later, of werk je liever nog even door dan doen we daar niet moeilijk over.
MacBook van de zaak
Wij zijn echte Apple fans. Dus wanneer je bij ons start ligt er alvast een MacBook voor je klaar.
Onbeperkte vakantiedagen
We geloven ook niet in 40 urige werkweken. Dus wil je er even tussen uit? Lekker doen! We hebben maar één voorwaarde. Dat je het voor jezelf en je team kunt verantwoorden.
Gratis verse lunch
Iedere dag geniet je van een gratis lunch, met uitsluitend versie producten en is de koelkast altijd goedgevuld.
Salaris waar je een glimlach van krijgt
Binnen Shiftmanager werken we met een vast salaris en een bonus component. Om eerlijk te zijn bepaal je zelf wat je verdient omdat we geen limiet hebben op het bonus component. Werk je hard, dan verdien je meer dan gemiddelde leeftijdgenoten.
Ons kantoor is briljant
We zitten op steenworp afstand van Den Bosch centraal. Wij maken gebruik van de beste beschikbare technologieën en het kantoor is dus redelijk gepimped. Oh en… regelmatig komt er een kantoor kapper om ons te knippen of een masseur om ons te masseren na een drukke werkweek.
Gratis demo

Ontdek Shiftmanager

Meld je aan voor een gratis tour en we laten je zien wat je allemaal kunt doen met Shiftmanager.