good essay help website do my geometry homework online customized admission essays law personal statement samples uk dissertation writing help quotes

Factureren met Shiftmanager

Naast urenregistratie is het met Shiftmanager mogelijk om de uren direct online te factureren aan de desbetreffende opdrachtgever.

Online Facturatie Systeem

Factureren binnen Shiftmanager

Factureren met Shiftmanager zorgt voor een overzichtelijke manier van werken, omdat alle relevante informatie wordt beheerd binnen één online plansysteem. Daarnaast levert factureren met Shiftmanager enorm veel tijdwinst op, omdat geregistreerde uren niet in een derde systeem verwerkt hoeven te worden. Dit reduceert de kans op het maken van fouten, duplicaties en een wildgroei van systemen in uw organisatie.

Rapportage

Facturatie overzicht

Met Shiftmanager genereert u een gestructureerd financieel overzicht, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen reeds verzonden en nog te versturen facturen. Op deze manier maakt u snel en eenvoudig een factuur aan voor een klant uit uw klantenbestand en heeft u de juiste klantinformatie altijd geautomatiseerd op uw factuur staan. Deze factuur is natuurlijk in uw eigen huisstijl in te richten.

Online Factureren Met Shiftmanager
Rapportage Urenregistratie Shiftmanager
management

Uren accorderen

In Shiftmanager kunt u uren eenvoudig en snel accorderen en klaarzetten voor facturatie door de uren van de medewerkers te vergelijken met de uren van de opdrachtgever.

flexibel

Vrij tekstveld op uw factuur

Naast de geautomatiseerde standaard factuur, kunt u met Shiftmanager extra artikelen toevoegen voor eventuele extra kosten. Extra gemaakte kosten als huurauto’s, materialen etc. kunnen automatisch worden doorberekend aan opdrachtgevers of worden bijgevoegd als vrije factuurregel.

Online Facturatie Systeem
Automatisch Geld Crediteren Shiftmanager
veiligheid

G-Rekening

Wanneer u binnen uw organisatie gebruik maakt van een G-rekening kan er automatisch een percentage worden gecrediteerd naar deze rekening. Dit kan u als bedrijf beschermen bij eventuele aansprakelijkheidskwesties door de belastingdienst rond loonheffing. Met een instelling wordt dit percentage automatisch als G-rekening gepresenteerd op de factuur naar de klant.

Start vandaag nog met een 14 dagen gratis demo

De plan software van Shiftmanager automatiseert uw primaire processen en zorgt voor een efficiënt verloop van verschillende secundaire processen binnen uw organisatie. Inplannen door het gebruik van Excel bestanden is vanaf nu verleden tijd, hiermee bespaart u tijd en voorkomt u fouten binnen de planning.