Facturatie

Factureren met Shiftmanager

Met Shiftmanager is het mogelijk om de uren direct online te factureren aan de desbetreffende opdrachtgever.

Online Facturatie Systeem
Rapportage

Facturatie overzicht

Met Shiftmanager genereer je een gestructureerd financieel overzicht, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen reeds verzonden en nog te versturen facturen. Op deze manier maak je snel en eenvoudig een factuur aan voor een klant. Op deze manier heb je altijd de juiste klantinformatie geautomatiseerd op de factuur staan. Deze factuur is natuurlijk in jouw eigen huisstijl in te richten.

Online Factureren Met Shiftmanager
Rapportage Urenregistratie Shiftmanager
management

Uren accorderen

In Shiftmanager kun je uren eenvoudig en snel accorderen en klaarzetten voor facturatie.

flexibel

Vrij tekstveld op uw factuur

Naast de geautomatiseerde standaard factuur, kun je met Shiftmanager extra artikelen toevoegen voor eventuele extra kosten. Extra gemaakte kosten als huurauto’s, materialen etc. kunnen automatisch worden doorberekend aan opdrachtgevers of worden bijgevoegd als vrije factuurregel.

Online Facturatie Systeem
Automatisch Geld Crediteren Shiftmanager
veiligheid

G-Rekening

Wanneer je binnen jouw organisatie gebruik maakt van een G-rekening kan er automatisch een percentage worden gecrediteerd naar deze rekening. Dit kan je als bedrijf beschermen bij eventuele aansprakelijkheidskwesties door de belastingdienst rond loonheffing. Met een instelling wordt dit percentage automatisch als G-rekening gepresenteerd op de factuur naar de klant.