Werving en Selectie

Eenvoudig de perfecte match

Middels ons online platform vind je razendsnel de perfecte match. Door vraag en aanbod te combineren, wordt werving en selectie efficiënter en effectiever.

Online Personeelsbeheer Overzicht

Werf en selecteer nieuwe medewerkers

Met Shiftmanager Pro kun je nieuwe werknemers aantrekken om toe te voegen aan de uitzendpool. Bewaar het overzicht en werk efficiënter door het aanbod van kandidaten eenvoudig te beheren in jouw Shiftmanager Pro account.

Geautomatiseerd kandidaten in uw Online Plan Software
Overzichtelijk

Potentiële werknemers

Door gebruik te maken van onze online plan software komen de kandidaten volledig geautomatiseerd in jouw backoffice terecht. Ons online platform maakt de aanmeldprocedure gemakkelijk en overzichtelijk.

Vertrouwd

Gebruik uw eigen huisstijl

Op ons online platform heb je de keuze tussen jouw eigen subpagina of een eigen subdomein naam. In het eerste geval presenteer je jouw opdrachtgevers op ons digitaal platform waarbij kandidaten direct kunnen solliciteren en binnenkomen in uw backoffice. In het tweede geval solliciteert een kandidaat gericht naar een specifieke functie of opdracht.

Een Plantool voor promotieacties of merk-activatie

Bespaar tijd en reduceer kosten

De plan software van Shiftmanager automatiseert de primaire processen en zorgt voor een efficiënt verloop van verschillende secundaire processen binnen de organisatie. Inplannen door het gebruik van Excel bestanden is vanaf nu verleden tijd, hiermee bespaar je tijd en voorkom je problemen binnen de planning.