dissertation on practical geometry umi dissertation services dissertation biggs dissertation typing servives what is reflective essay

Shiftmanager Pro

De complete planningstool voor uitzendbureaus
Personeelsbeheer, planning, urenregistratie, statistieken en meer gebundeld in één online systeem. Medewerkers stellen zich beschikbaar, jij plant ze in. Met Shiftmanager Pro ben je verzekerd van een allesomvattend plansysteem.

Online Plansysteem Shiftmanager Weekoverzicht

Werk direct samen met uitvragers

Door middel van een koppeling tussen Shiftmanager en Shiftmanager Pro, werk jij als uitvrager direct samen met een uitzendbureau. De uitvrager plaatst een opdracht, en jij, als uitzendbureau vult deze in vanuit jouw Shiftmanager Pro omgeving. Ons systeem is zo gebouwd, dat enkel medewerkers die voldoen aan de gestelde criteria worden ingepland. Het voordeel hiervan? Er gaat geen tijd verloren!

Klik op de onderstaande functies voor alle mogelijkheden van Shiftmanager Pro

Planning

Jij bepaalt hoe je plant. Zet je diensten open, of selecteer je zelf wie, waar werkt? Met Shiftmanager is jouw planning altijd en overal overzichtelijk!

Urenregistratie

Fouten in de urenregistratie behoren tot het verleden. Met Shiftmanager worden de gewerkte uren direct door de opdrachtgever. De bijbehorende administratie verwerk je eenvoudig en snel!

Facturatie

Met onze facturatie module factureer je direct naar opdrachtgevers. Fouten worden voorkomen, omdat wordt gewerkt vanuit één systeem!

Personeelsbeheer

Alle gegevens van de medewerkers worden bewaard binnen onze online omgeving. Beheer alle personeelsgegevens en de beschikbaarheid in een systeem.

Communicatie

Communiceer direct met medewerkers in de app van Shiftmanager. Een overzichtelijke briefing en bij wijzigingen kan je er voor kiezen een push bericht te sturen!

Werving en selectie

Combineer vraag en aanbod. Nieuwe medewerkers komen automatisch in de backoffice terecht.

koppelingen

Salarisadministratie, boekhoud pakketten en kassasystemen

Shiftmanager maakt communiceren tussen Shiftmanager en uw salarisverwerking- of boekhoudprogramma mogelijk. Hierdoor wordt bijvoorbeeld  de urenregistratie direct doorgevoerd in de salarisverwerking, waardoor er geen fouten meer gemaakt worden en er kosten en tijd bespaard wordt. 

Wij communiceren middels een excel export of csv bestand. Tevens biedt shiftmanager haar API aan om onder water te kunnen communiceren. Een koppeling met uw salarisprogramma zit standaard in de samenwerking me Shiftmanager.

Klik hier voor alle mogelijke koppelingen. 

Eenvoud en overzicht

Met de online planningstool van Shiftmanager wordt het maken van een planning weer eenvoudig en overzichtelijk. Werk samen met je klanten en personeel en ervaar het gemak van plannen in Shiftmanager Pro. Probeer Shiftmanager Pro nu gratis of neem contact op met een van onze experts om de mogelijkheden te voor jouw bedrijf te bespreken.