Planning

Een geoptimaliseerd planproces is het halve werk

Alle functies die je zoekt in één plansysteem.
Shiftmanager kan de hoeveelheid tijd die je investeert in het realiseren van werkschema’s en plannen drastisch reduceren door verschillende planprocessen te automatiseren.

Online Plansysteem Shiftmanager Weekoverzicht

Plannen, publiceren en communiceren vanaf één plek

Vanuit het plangedeelte van Shiftmanager, kun je met een aantal muisklikken de diensten invullen, plannen en publiceren. Nadat de planning is vervolledigd, kunnen medewerkers hun werkschema bekijken in de App of webapp. Medewerkers ontvangen automatisch e-mails en kunnen eenvoudig op hun smartphone kijken waar en wanneer zij ingepland zijn om te werken.

Online Plan Software Shiftmanager Beheer Open Diensten
Beheer

Open diensten

Naast het gangbare plannen is het met de online plan software van Shiftmanager mogelijk om diensten open te zetten. Medewerkers die voldoen aan de eisen en/of de verwachtingen van de opdrachtgever kunnen zichzelf inplannen op een open dienst.

Overzichtelijk

Week-, dag- en maandview

Om de gebruiksvriendelijkheid van het plansysteem te waarborgen, is het mogelijk om je opdrachten per dag, week of maand weer te geven en eenvoudig te switchen tussen de verschillende opties. De verschillende weergaven hebben elk hun eigen voordelen en zijn voor verschillende doeleinden ontwikkeld.

Planningstool voor dag-, week- en maandview
Planning Van Medewerkers en Vervoer
Vervoer

Inplannen van vervoer

Naast het inplannen van personeel is het met Shiftmanager tevens mogelijk om efficiënt met vervoer van- en naar de werklocatie om te gaan. Shiftmanager biedt de mogelijkheid om een chauffeurs rol toe te wijzen aan een van de medewerkers en er kan worden gepland wie, met wie meerijdt. Deze indeling en de locatie worden via de App gecommuniceerd aan de ingeplande medewerkers. Naast gemak voor de medewerkers, ga je op deze manier efficiënt om met de kosten die worden gemaakt. Door de (uren) registratie in het plansysteem kunnen eventuele kosten direct worden doorberekend aan de klant, middels de facturatie module.

Projecten

Project plannen

Shiftmanager maakt het mogelijk om met één handeling terugkerende orders efficiënt te plannen. Wanneer een serie van orders wekelijks of maandelijks terugkeren, zet u deze middels de optie serie-plannen eenvoudig in het plansysteem en bespaar je veel tijd.

Project Planning serie-plannen
Een Plantool voor promotieacties of merk-activatie
Snelheid

Multi-order

Met de online plan software van Shiftmanager zet je eenvoudig vele diensten tegelijk in het plansysteem. Deze plantool is speciaal ontwikkeld voor promotieacties of merk-activaties. Hierbij worden er op veel locaties tegelijk, een of twee medewerkers uitgevraagd om bijvoorbeeld een nieuw product te promoten.

Probeer deze mogelijkheden direct

De plan software van Shiftmanager automatiseert gedeeltelijk de primaire processen en zorgt voor een efficiënt verloop van verschillende secundaire processen binnen de organisatie. Inplannen door het gebruik van Excel bestanden is vanaf nu verleden tijd, hiermee bespaar je tijd en voorkom je fouten binnen de planning.