Communicatie

Communicatie voor een effectieve planningstool

Snelle communicatie met de medewerkers kan het verschil maken in jouw organisatie. De planningstool van Shiftmanager maakt het mogelijk om met enkele muisklikken, push-berichten, e-mails en/of een sms te verzenden naar een selectie medewerkers of opdrachtgevers.

Communicatie Voor Een Effectieve Planningstool
Een Plansysteem Met Automatisch Chatberichten
berichten

Mailen, push-berichten, chatten en sms

Behalve geautomatiseerde berichtgeving, kun je ook zelf e-mails, push- en sms-berichten versturen.
Vanuit Pro communiceer je eenvoudig en snel met alle medewerkers. Wanneer meerdere personen op een opdracht worden geplaatst, maakt het systeem automatisch een groepschat aan met de ingeplande medewerkers. Na de dienst wordt deze chat automatisch weer afgesloten.

nieuws

Nieuws en documentatie feed

Met Pro kan nieuws en documentatie in de medewerkers App geplaatst worden. Denk hierbij aan standaardprocedures, afspraken, huisregels etc. Nadat je nieuws of documentatie hebt gepubliceerd, krijgen medewerkers hier automatisch een push bericht van.

Automatische Documentatie Voor Uw Medewerkers
Automatisering voor uw Plansysteem
automatisering

Automatische e-mails

Middels automatische berichtgeving die door zelf in te richten is, neemt het plansysteem een aantal belangrijke taken van je over. Je kan het plansysteem automatisch berichten laten sturen wanneer de beschikbaarheden of uren nog niet zijn doorgevoerd.