master thesis audiovisual translation university entrance essay ameren accounting assignment best college application essay jmu essay easy help

Communicatie voor een effectieve planningstool

Snelle communicatie met uw medewerkers kan het verschil maken in uw organisatie. De planningstool van Shiftmanager maakt het mogelijk om met enkele muisklikken, push-berichten, mails of een sms te verzenden naar een selectie medewerkers of opdrachtgevers.

Communicatie Voor Een Effectieve Planningstool

Medewerkers App

De medewerkers App van Shiftmanager is speciaal ontwikkeld voor een efficiënt en optimaal verloop van de communicatiestromen met uw medewerkers. De App biedt de mogelijkheid om beschikbaarheden door te voeren en werkschema's real-time in te zien. Daarnaast kunnen medewerkers zich middels de App zelf inplannen op open diensten. Met de medewerkers App van Shiftmanager kunnen medewerkers de gewerkte uren handmatig invoeren of werken met de geïntegreerde klok module. Na afloop van de job kunnen medewerkers gemaakte kosten declareren en de job beoordelen. De medewerkers App is de communicatietool tussen planners en medewerkers.

Een Plansysteem Met Automatisch Chatberichten
berichten

Mailen, push-berichten, chatten en sms

Behalve geautomatiseerde berichtgeving, kunt u ook zelf e-mails, push- en sms-berichten versturen.
Vanuit Pro communiceert u eenvoudig en snel met al uw medewerkers. Wanneer meerdere personen op een opdracht worden geplaatst, maakt het plansysteem automatisch een groepschat aan met de ingeplande medewerkers en de verantwoordelijke voor direct contact over de dienst. Na de dienst wordt deze chat automatisch weer afgesloten.

nieuws

Nieuws en documentatie feed

Met Pro kan nieuws en documentatie feed in de medewerkers App geplaatst worden. Denk hierbij aan standaardprocedures, afspraken, huisregels etc. Nadat u nieuwtjes of documentatie heeft gepubliceerd, krijgen medewerkers hier automatisch een push bericht van op hun mobiele telefoon en wordt voorkomen dat ze niet op de hoogte zijn.

Automatische Documentatie Voor Uw Medewerkers
Automatisering voor uw Plansysteem
automatisering

Automatische e-mails

Middels automatische berichtgeving die door u zelf in te richten is, neemt het plansysteem een aantal belangrijke taken van u over. U kunt het plansysteem automatisch berichten laten sturen wanneer de beschikbaarheden of uren nog niet zijn doorgevoerd. Hierdoor bespaard u enorm veel tijd en hoeft u niet urenlang medewerkers na te bellen of ze willen en kunnen werken.

Bespaar tijd en reduceer kosten

De plan software van Shiftmanager automatiseert uw primaire processen en zorgt voor een efficiënt verloop van verschillende secundaire processen binnen uw organisatie. Inplannen door het gebruik van Excel bestanden is vanaf nu verleden tijd, hiermee bespaart u tijd en voorkomt u fouten binnen de planning.