Communicatie

Communicatie voor een effectieve planningstool

Snelle communicatie met de medewerkers kan het verschil maken in jouw organisatie. De planningstool van Shiftmanager maakt het mogelijk om met enkele muisklikken, push-berichten, e-mails en/of een sms te verzenden naar een selectie medewerkers of opdrachtgevers.

Communicatie Voor Een Effectieve Planningstool

Medewerkers App

De medewerkers App van Shiftmanager is speciaal ontwikkeld voor een efficiënt en optimaal verloop van de communicatiestromen met jouw medewerkers. De App biedt de mogelijkheid om beschikbaarheden door te voeren en werkschema's real-time in te zien. Daarnaast kunnen medewerkers zich middels de App inplannen op open diensten. Met de medewerkers App van Shiftmanager kunnen medewerkers de gewerkte uren handmatig invoeren of werken met de geïntegreerde klok module. Na afloop van de job kunnen medewerkers gemaakte kosten declareren en de job beoordelen. De medewerkers App is de communicatietool tussen planners en medewerkers.

Een Plansysteem Met Automatisch Chatberichten
berichten

Mailen, push-berichten, chatten en sms

Behalve geautomatiseerde berichtgeving, kun je ook zelf e-mails, push- en sms-berichten versturen.
Vanuit Pro communiceer je eenvoudig en snel met alle medewerkers. Wanneer meerdere personen op een opdracht worden geplaatst, maakt het systeem automatisch een groepschat aan met de ingeplande medewerkers. Na de dienst wordt deze chat automatisch weer afgesloten.

nieuws

Nieuws en documentatie feed

Met Pro kan nieuws en documentatie in de medewerkers App geplaatst worden. Denk hierbij aan standaardprocedures, afspraken, huisregels etc. Nadat je nieuws of documentatie hebt gepubliceerd, krijgen medewerkers hier automatisch een push bericht van.

Automatische Documentatie Voor Uw Medewerkers
Automatisering voor uw Plansysteem
automatisering

Automatische e-mails

Middels automatische berichtgeving die door zelf in te richten is, neemt het plansysteem een aantal belangrijke taken van je over. Je kan het plansysteem automatisch berichten laten sturen wanneer de beschikbaarheden of uren nog niet zijn doorgevoerd.

Bespaar tijd en reduceer kosten

De plan software van Shiftmanager automatiseert de primaire processen en zorgt voor een efficiënt verloop van verschillende secundaire processen binnen de organisatie. Inplannen door het gebruik van Excel bestanden is vanaf nu verleden tijd, hiermee bespaar je tijd en voorkom je problemen binnen de planning.